Ridicari topografice de specialitate

Ridicari topografice pentru intocmirea studiilor de prefezabilitate/fezabilitate aferente proiectelor de infrastructura:Retele edilitare: alimentare cu apa, canalizare, gaz, etc, Drumuri: autostrazi, drumuri nationale, drumuri judetene, drumuri comunale, Cai ferate.
Ridicari topografice pentru intocmirea profilelor longitudinale si transversale
Acest tip de ridicari sunt utilizate in general la intocmirea studiilor topografice pentru implementarea/ reabilitarea/ extinderea sau amenajarea obiective de tip liniar (retele, drumuri, cai ferate, cursuri de ape, etc).
    Ridicari topografice pentru retelele de transport a energiei electrice, a produselor petroliere, a gazelor sau a apei
Aceste ridicari au ca scop intocmirea planului banda in lungul traseului, plan ce contine informatii specifice fiecarui tip de retea (ex. stalpi, transformatoare, sageata firelor, relevee suporti estacade conducte, diametre conducte, tip izolatii conducte, camine de vizitare, supra/subtraversari, relevee poduri, etc.).
Ridicari topografice 3D necesare intocmirii de relevee pentru fatadele sau acoperisurile cladirilor, poduri etc.
Aceste tipuri de ridicari sunt utilizate in proiectele de anvelopare a cladirilor in scopul cresterii confortului termic, in proiectele de montaj a peretilor Cortina sau a proiectelor de renovare a acoperisurilor cladirilor existente
Ridicari topografice pentru inventarierea unor active fixe, in special a celor aflate in domeniul public al statului (paduri, spatii verzi din cadrul aglomeratiilor urbane, arbori/arbusti ocrotiti etc.).

 Beneficiari

One United
Otter Distribution
Duna Pack Rambox

ContactAdresa

Telefon:0729894079
E-mail:topgonoffice@gmail.com
Adresa:Bucuresti, Strada Jiului, Nr. 144, Ap. 14, Cam1, Sector 1.

Cariere

Pentru a aplica la un job la TOP GON, va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa topgonoffice@gmail.com